Wat is het mooiste plekje van onze gemeente?

Wat is het mooiste plekje van Heeze, Leende, Sterksel of Leenderstrijp? Doe mee met de fotowedstrijd en win!
Ontdek het mooiste plekje van Heeze, Leende, Sterksel of Leenderstrijp! Wat maakt jouw hart blij in onze prachtige gemeente? Is het dat gezellige café waar je graag vertoeft, dat rustige bankje te midden van de natuur, of misschien wel jouw favoriete plekje op de camping? Deel het met VisitHeezeLeende.nl en laat jouw meest dierbare locatie zien! Visit Heeze-Leende gaat op zoek naar de vier mooiste plekjes: één in elke dorpskern. Doe mee en laat jouw favoriete plekje in de gemeente Heeze-Leende ontdekken. Deel je foto en wie weet wordt jouw plekje wel verkozen tot het mooiste van de streek!

Afbeelding van Ben Kerckx via Pixabay | Tekst:  Recreatief Heeze-Leende

Wat kun je winnen?

De vier winnende foto’s worden allen beloond met een dinercheque van €50,- voor een restaurant naar keuze. Daarbij is te kiezen uit: Cucina Basta (Leende), Tapperij de Zwaan (Heeze), Restaurant de Boschwachter (Heeze), Brasserie Gezellig (Leende), Italiaans specialiteitenrestaurant La Fortuna (Sterksel).

Hoe doe je mee?

Ga naar https://visitheezeleende.nl/fotowedstrijd en vul daar het formulier. Uiterlijk 31 mei 2024. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Je ingezonden foto wordt in mei door een onafhankelijke jury beoordeeld, zorg dus dat je foto er zo mooi mogelijk uit ziet! Eind juni worden de winnaars bekend gemaakt.

Over VisitHeezeleende.nl

De website VisitHeezeLeende.nl is een initiatief van Recreatief Heeze-Leende, waar veel ondernemers lid van zijn of kunnen worden. Recreatief Heeze-Leende is een vereniging met als doel het toerisme in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp te bevorderen. Groei van verblijfsrecreatie en groei van de bestedingen van dagrecreanten (dagjesmensen) bij horeca en winkeliers staan daarbij centraal. De website VisitHeezeleende.nl heeft ten doel de toerist te voorzien van informatie om zijn verblijf in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp zo aangenaam mogelijk te maken. Op de website is volop informatie te vinden over de verblijfsmogelijkheden, cafés en restaurants, activiteiten en wetenswaardigheden van de vier kernen in de gemeente Heeze-Leende.

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via redactie@mijnheeze.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

error: Inhoud is beschermd !!