Vrouwen van Nu presenteert: Rachel Carroll with Divas Allowed en special guest Madam Gisela.

Bent u klaar voor een spetterende avond vol muzikale entertainment, een overdosis humor en variatie dan bent u op donderdag 16 november van hartelijk welkom in ‘t Perron. Vrouwen van Nu en ‘t Perron presenteren travestie Entertainment van het hoogste niveau. Normaal gesproken zijn de avonden van Vrouwen van Nu alleen toegankelijk voor vrouwen maar deze keer zijn ook de mannen hartelijk welkom.

Foto’s: Ton Dolmans | Tekst: Vrouwen van Nu

De halve wereld heeft Rachel Carrol al zien schitteren op het podium en nu bent u aan de beurt. Met meer dan 40 jaar ervaring behoort ze tot de absolute top in de travestiewereld. Dit is uw kans om te genieten van een avond vol betovering, waarbij Rachel Carroll in de huid kruipt van de vele wereldsterren die zij vertolkt zoals Dolly Parton, Tina Turner en Dianna Ross en waarbij zij avond na avond straalt in de felbegeerde spotlights.

Maar dat is nog niet alles, want we hebben een speciale gast die deze avond nog specialer maakt: Madam Gisela, met wie Rachel Carroll al 40 jaar lang een perfect duo vormt! Mis deze onvergetelijke avond niet! Reserveer uw plek nu en laat u meevoeren naar een wereld van glamour, humor en adembenemend entertainment. Wees erbij op donderdag 16 november in ‘t Perron! “So tell me now Are you ready for me? Because I’m ready for you. Rachel Carroll with Divas Allowed ……..the perfect match……

donderdag 16 november
Aanvang 19:30 uur – Grote Zaal
Kaarten zijn € 10,00 en te koop via ‘t Perron

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via redactie@mijnheeze.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

error: Inhoud is beschermd !!