Verwachtingsvolle spanning stijgt bij Grote Sinterklaas Kleurwedstrijd

Bart Wijnen van ZESS uit Someren en Joost Heessels van Mijn Heeze zijn momenteel druk bezig met de lastige taak om de winnaars te kiezen uit de overweldigende hoeveelheid kleurplaten die zijn ingeleverd voor de Grote Sinterklaas Kleurwedstrijd. De twee juryleden staan gebogen over de kleurrijke kunstwerken, vol bewondering voor de creativiteit van de deelnemende kinderen.

Met een mix van enthousiasme en serieuze overwegingen zijn Wijnen en Heessels in beraad gegaan om de zes mooiste kleurplaten te kiezen. De spanning is voelbaar terwijl zij hun uiterste best doen om recht te doen aan het talent dat schuilt in elke ingeleverde tekening.

Op maandag a.s., 4 december, zal de verlossende bekendmaking plaatsvinden. ZESS en Mijn Heeze zullen de namen van de gelukkige winnaars bekend maken die zich mogen verheugen op spetterende prijzen.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292