Uniek evenement: Biercantus belooft een avond vol plezier en straffen

Op zaterdag 6 april staat er een bijzonder evenement op de agenda in de agenda . een biercantus die belooft een avond vol plezier en vermaak te worden. Bij een biercantus komen alle deelnemers samen aan lange biertafels die opgesteld staan voor het podium, waar de twee cantusleiders de tent op zijn kop zetten.

Foto en tekst: ‘t Perron

Tijdens deze unieke avond worden de deelnemers geacht uit volle borst mee te zingen met de traditionele liedjes, te dansen en te feesten. Niemand hoeft zich zorgen te maken over het onthouden van de teksten, want bij aanvang van de cantus krijgt iedereen een boekje waar alle liedjesteksten in geschreven staan.

Maar let op: wie niet meedoet volgens de regels die vooraf duidelijk worden uitgelegd, zal gestraft worden. Het “Rad van Onfortuin” bepaalt welke straf je krijgt, en deze straf maakt het voor iedereen extra leuk.

De entree voor dit spektakel is inclusief een zitplaats, Duitse worst, bierballetjes en andere vettigheid om de avond compleet te maken. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor slechts €9,50 en kunnen worden gekocht op www.tperron.nl.

Mis dit unieke evenement niet en kom op zaterdag 6 april om 20:00 uur naar de biercantus voor een avond vol gezelligheid en vermaak!

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via redactie@mijnheeze.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

error: Inhoud is beschermd !!