TV Heeze bedankt haar sponsoren en vrijwilligers en laat jong en oud sporten!

Op zaterdag 27 januari werden bij TV Heeze de alle sponsoren en vrijwilligers bedankt tijdens een gezellig avond in het paviljoen. Op zondag stonden mini’s en maxi’s in de hal tijdens het Bumet Mini-Maxi toernooi!

Foto’s en tekst: Tennisvereniging Heeze

Ook voor Tennis Vereniging Heeze zijn zowel sponsoren als vrijwilligers twee kurken waar de vereniging op drijft. Om deze sponsoren (ongeveer 25) en vrijwilligers (bijna 100!!) te bedanken, werden ze uitgenodigd om een balletje te slaan (voor de liefhebbers) en te genieten van een hapje en een drankje. De bestuursleden van TV Heeze namen plaats achter de bar en zorgden voor de catering zodat niemand iets te kort kwam. Ook dit jaar was het weer een gezellige avond.

Het Bumet Mini-Maxi toernooi is een eendaags toernooi waarbij gezelligheid voorop staat. Met ongeveer 40 spelers was er een mooi deelnemersveld! De mini’s (5-11 jaar) speelden in de ochtend samen met hun vader, moeder, opa of oma in de hal van TV Heeze ieder een aantal potjes tennis. Na afloop werden de winnaars Sebas Oosterbroek met moeder Karin Mulders, gehuldigd.

In de middag waren de iets oudere kinderen van 10-16 jaar aan de beurt om samen met hun familie of vrienden 4 wedstrijden van 20 minuten te spelen. Omdat aan het eind bleek dat 2 teams ieder 4 wedstrijden en een gelijk aantal games gewonnen hadden, speelden zij nog een spannende grande finale tegen elkaar. Anne van Hest samen met vader Tim wonnen na een spannende strijd van Sil van Gestel met papa Pieter.

Na afloop werd er onder het genot van een drankje met iets lekkers nog even nagepraat. Alle kinderen kregen bovendien een klein presentje. Het was een geslaagd evenement waarbij de mini’s en midi’s samen met de maxi’s een aantal leuke partijen konden tennissen.

Inmiddels staand de volgende activiteiten alweer gepland!

Op 25 februari wordt het pannenkoekentoernooi georganiseerd (waarvoor alle kinderen die deelnamen aan mini-maxi werden uitgenodigd).

Op zondag 17 maart staat het Snerttoernooi op de rol en van 18 t/m 24 de SporTed Club Kampioenschappen voor dames- en herendubbels (inschrijven via toernooi.nl, zie flyer)

Voor overige informatie over TV Heeze kun je terecht op https://www.tvheeze.nl/. Hier vind je ook informatie over de verhuur van binnenbanen waarvoor contact opgenomen kan worden met Andre Theunissen: a.theunissen@hslnet.nl

De tennislessen bij TV Heeze worden gegeven door ID Tennis Academy en verzorgd door Han Hakkens en Britt Schreuder. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met info@idtennisacademy.com.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292