TURBO-TEAM FEST op zaterdag 18 november

Ben je klaar om een festival te beleven zoals geen ander, midden in ons eigen dorp, Heeze? Op 18 november zal de eerste editie van het TURBO-TEAM FEST plaatsvinden in Café Thuys in Heeze. Het TURBO-TEAM en Café Thuys hebben de handen in een geslagen voor dit te gekke fest. Op deze avond zullen de mannen van het TURBO-TEAM verschillende keren optreden en zijn de vrienden van de show er ook bij om de line-up helemaal compleet te maken.

Foto en tekst beschikbaar gesteld door Turbo Team

Het hart van TURBO-TEAM Fest wordt gevormd door de ongelooflijke artiesten die het podium zullen betreden. Tijden deze avond geniet je van optredens van o.a. HET TURBO-TEAM, PARTYFRIEX, CHEF SOLDAAT en BONTE CARLO. De avond zal starten om 20:00 uur en gedurende de avond schroeven we het tempo steeds iets verder op! Om verzekerd te zijn van een plekje en om deze avond mogelijk te maken is de ticketverkoop inmiddels geopend en scoor je online je tickets via turboteamfest.nl.

Of je nu een doorgewinterde festivalganger bent of voor het eerst komt, dit feestje mag je niet missen. Op 18 november zal Café Thuys omgebouwd worden tot TURBO-TEAM feestpaleis. Ontdek het TURBO-TEAM Feestpaleis, waar de nacht tot leven komt en waar feesten een kunst wordt.

Toegang vanaf 18 jaar en ouder. Kaarten scoor je vanaf nu via TURBOTEAMFEST.NL.

Zaterdag 18 november 20:00 uur, Café Thuys Heeze.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292