TTV De Meppers Heeze boekt succes ondanks tegenslag met spelersbus

Afgelopen maandag stond een belangrijke speelavond op het programma voor Tafeltennisvereniging De Meppers Heeze, waarbij drie teams de strijd aangingen in Veldhoven. Een onverwachte tegenvaller was dat de spelersbus van de Meppers voor een APK-keuring in de garage stond, waardoor de teams afzonderlijk met de auto moesten reizen, zonder supporters. Desondanks weerhield dit de teams er niet van om indrukwekkende prestaties neer te zetten.

Foto: Juliox. (2015, 21 juli). Tafeltennis – gratis foto op PixabayPixabay|Verslaggever van TTV De Meppers Heeze: Maurice Cocquyt

Het tweede team van De Meppers leverde een prachtige overwinning af met een eindstand van 7-3. Arthur, Johan en Hans leverden allemaal een sterke prestatie, elk met 2 overwinningen op hun naam. Bovendien wonnen Arthur en Hans ook de dubbelpartij, waarmee ze hun tegenstanders met succes het hoofd boden.

Het derde team van De Meppers domineerde eveneens en zegevierde met een indrukwekkende score van 8-2. Eric toonde zijn uitmuntende vaardigheden door al zijn wedstrijden te winnen, terwijl Tim en Johan ieder 2 overwinningen behaalden. Samen behaalden Eric en Tim ook de overwinning in het dubbelspel.

Het vierde team van De Meppers kwam gelijkspelend uit de strijd met een eindstand van 5-5. Quincy bleek onverslaanbaar en Fleur voegde ook een overwinning toe aan het totaal. Helaas moest Henry zijn meerdere erkennen in al zijn tegenstanders. Fleur en Quincy bundelden hun krachten om het vijfde punt binnen te halen in het dubbelspel.

Ondanks de tegenslag met de spelersbus, hebben de teams van TTV De Meppers Heeze indrukwekkende resultaten geboekt, en blijven ze strijden voor succes in het tafeltennis.

Verslaggever van TTV De Meppers Heeze, Maurice Cocquyt

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292