Teun Heldens Officieel Geïnstalleerd als Burgemeester van Heeze-Leende

Vanavond vond de officiële installatie van Teun Heldens plaats als de vierde burgemeester van de gemeente. Opmerkelijk is dat Heldens met zijn jonge leeftijd de titel van jongste burgemeester van Nederland draagt.

Foto’s: Bert Keet | Tekst: Joost Heessels

De installatieceremonie had plaats in ‘t Perron. In haar toespraak stond Commissaris van de Koning Ina Adema niet alleen stil bij de toekomstige uitdagingen en verantwoordelijkheden van burgemeester Heldens, maar ook bij het vertrek van de voormalige burgemeester, Paul Verhoeven. Het noemen van Verhoeven resulteerde in een warm applaus als blijk van waardering voor zijn staat van dienst

Na alle toespraken en plichtplegingen ontving Teun Heldens een traditionele gilde groet van de lokale gildes, waarmee de rijke historie van de gemeente werd benadrukt. De feestelijke avond werd afgesloten met een receptie, waar vele inwoners van Heeze-Leende aanwezig waren om hun nieuwe burgemeester te verwelkomen.

.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292