Promoot jouw verenigingsactiviteit op VisitHeezeLeende.nl

Ben je betrokken bij een boeiende activiteit met jouw vereniging en wil je dat delen met zowel lokale bewoners als bezoekers van verder weg? Grijp dan de kans om deze activiteit aan te melden bij VisitHeezeLeende.nl, dé online bestemming die Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp in de schijnwerpers zet en een platform biedt voor de bloeiende toeristische gemeenschap.

Tekst en foto: Recreatief Heeze-Leende

De website www.visitheezeleende.nl heeft als primaire doelstelling het stimuleren van het toerisme in de gemeente Heeze-Leende. Of het nu gaat om lokale bewoners die op zoek zijn naar leuke evenementen in de regio of toeristen die de charme van Heeze-Leende willen ontdekken, de website fungeert als een digitale gids voor alles wat er te doen is.

De agenda op de website is een schatkamer vol met diverse activiteiten die plaatsvinden in Heeze-Leende. Om de verscheidenheid aan evenementen nog uitgebreider te maken, worden verenigingen van harte uitgenodigd om hun activiteiten aan te melden. Het is simpel – als de activiteit van jouw vereniging nog niet op de agenda staat, kun je de informatie doorgeven via de speciale ‘evenement aanmelden’ knop op de agenda-pagina: https://visitheezeleende.nl/agenda.

Wat doet Recreatief Heeze-Leende?
Achter VisitHeezeLeende.nl staat Recreatief Heeze-Leende, een enthousiaste vereniging met als voornaamste doel het bevorderen van het toerisme in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp. De focus ligt op het stimuleren van de groei van verblijfsrecreatie en het vergroten van de bestedingen van dagrecreanten bij lokale horeca en winkeliers. Als katalysator en bemiddelaar moedigt de vereniging ondernemers aan om samen te werken en onderhoudt nauw contact met de gemeente om de toeristische belangen te behartigen.

Recreatief Heeze-Leende, een groep gedreven vrijwilligers, streeft ernaar om een positieve impuls te geven aan de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid in de gemeente Heeze-Leende. Voor verdere informatie en om een activiteit aan te melden, kan contact worden opgenomen via info@visitheezeleende.nl.

Laat jouw vereniging schitteren in de bruisende agenda van Heeze-Leende en draag bij aan het bloeiende toerisme in deze prachtige gemeente!

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292