Paradepraat 14: hoe beleven wagenbouwers hun Brabantsedag?

In de veertiende aflevering van de Brabantsedag-podcast Paradepraat komen de echte helden aan het woord: de wagenbouwers.

Paradepraat kijkt in aflevering 14 samen met drie bevlogen wagenbouwers terug op de spectaculaire theaterparade op zondag 27 augustus. Hoe hebben zij de dag beleefd? Hebben ze er met volle teugen van genoten? Was het een flinke uitdaging? En welke emoties bracht het publiek bij hen teweeg? Wat kunnen ze vertellen over de prijsuitreiking en de dag die daarop volgde?

Presentator Frank Ikink gaat in gesprek met speciale gasten: Jessie van de Kruis (Ge Wit ‘t Oit Noit Nie), Eric Roeters (Vriendenkring Ietskes Schif) en Britt Schenkels (Vriendenkring Schenkels). Zij delen hun Brabantsedagbeleving.

In het Brabantsedag-podcastseizoen rest nog één speciale aflevering. In het voorjaar is Paradepraat er weer, met een nieuw seizoen.

Paradepraat, de podcast van de grootste theaterparade van het jaar is luisteren via Spotify of via www.Brabantsedag.nl/paradepraat.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292