Op zoek naar opslagruimte voor SinterklaasKasteel Heeze

Het SinterklaasKasteel Heeze maakt bekend dat de voorbereidingen voor het aankomende Sinterklaasfeest in volle gang zijn. Sinds de oprichting van het SinterklaasKasteel in 2022 is het evenement trots op het jaarlijkse feest dat de magie van Sinterklaas tot leven brengt.

Foto en tekst: SinterklaasKasteel Heeze

Er is echter hulp nodig: De toegewijde bouw- en timmerploeg heeft met veel liefde diverse attributen en decorstukken vervaardigd, waaronder de beroemde stoel van Sinterklaas, cadeautjes, aankleding, het dak voor de daklopers en de kostuums van de Pieten. Er wordt gezocht naar geschikte opslagruimte om deze kostbare items veilig te bewaren.

Wat gezocht wordt:

Locatie: De voorkeur gaat uit naar een opslagruimte in Heeze of Leende.
Oppervlakte: Ongeveer 20 vierkante meter om alle attributen te herbergen.
Bezoek: Net zoals Sinterklaas slechts één keer per jaar op bezoek komt, wil de organisatie de materialen op dezelfde frequentie bezoeken – eenmaal brengen en eenmaal halen.

Kan iemand helpen? Heeft iemand de perfecte opslagruimte of kent iemand die dit kan bieden? De steun is van onschatbare waarde om de magie van SinterklaasKasteel Heeze te behouden en te laten groeien.

Voor meer informatie of om een waardevolle bijdrage aan te bieden, kan contact worden opgenomen via info@sinterklaaskasteelheeze.nl


Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292