Mepperteams treffen zware tegenstanders

Het vaandelteam van TTV De Meppers moest vrijdagavond naar koploper Wilvo/TTV Bergeijk 2 en bleken niet opgewassen te zijn. Ze gingen met 9-1 onderuit, waar alleen Ben van Hoeve nog de eer wist te redden. Iris Verwegen en Wietse van Keulen konden helaas niet tot winst komen.

Het 2e team begon de 2e helft met een wedstrijd in en tegen Veldhoven 8. Hier werd net met 6-4 verloren. De punten werden gehaald door Arthur v.d. Berg (2) en Edwin Gosens (2). Hans kon geen winstpartij meepakken.

Afbeelding van Brett Hondow via Pixabay  | Tekst: Maurice Cocquyt/ TTV de Meppers

Het 3e team moest vrijdagavond in Eindhoven tegen koploper Flash 6, en moest met 8-2 het onderspit delven. Vorige week nog 3 winstpartijen voor Johan Rikkers, nu moest hij de overwinning aan zijn tegenstanders laten. Eric Kip en Tim v.d. Broek wonnen wel 1 wedstrijd.

Het 4e team speelde een midweekse wedstrijd op woensdagavond. Hiervoor reisde men af naar Venray om daar tegen Red Stars 5 te spelen. Ook dit team moest zijn meerdere erkennen en verloor met 8-2. Quincy Wezenberg en Guus Kursten wonnen beide 1 wedstrijd. Helaas was Fleur Valent niet opgewassen tegen haar opponenten.

Meppers 5 stevent af op rechtstreekse degradatie terug naar de 7e klasse. Dit team heeft het zeer zwaar in deze poule. Ook nu werd er met 8-2 verloren op vrijdagavond in en tegen Valkenswaard 6. Harry v.d. Kruijs en Casper Bos wonnen van dezelfde tegenstander. Maurice Cocquyt kon het weer net niet bolwerken tegen zijn tegenstanders.

Volgende week is er geen competitie programma. In het weekend van Pasen spelen al onze teams thuis.

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via redactie@mijnheeze.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

error: Inhoud is beschermd !!