Maximale winst zonder set verlies door Badminton Heeze1

Tekste en Foto: Jacco van Mierlo/ BV Heeze

Donderdag 4 april speelde Heeze1 een perfecte match.

Zonder maar 1 set te verliezen won Heeze van Bakel5; de onderste van de ranglijst. Maar wel met 8-0 en 16 gewonnen sets. Heeze startte toch moeizaam in de mix van Dirk & Sabine. De eerste set ging makkelijk nog met 21-5, maar de 2e set moest er een tandje bij en werd toch in 2 sets gewonnen met 21-19. Ralph en Diana scoorde makkelijk en wonnen met 21-12 / 21-10. De heren dubbel van Dirk & Jacco ging ook zonder moeite met 2x 21-9 naar Heeze. Bij de dames dubbel van Sabine en Diana ging het punt makkelijk de kant van Heeze op met 21-10 / 21-7. Ralph had in zin singel ook weinig weerstand. De eerste set ging nog iets stroever met 21-14, maar de 2e set was met 21-5 geen enkel probleem. Jacco zijn singel was net iets moeilijker maar werd toch gewonnen met 21-17 / 21-15. Ook Diana had weinig moeite met haar tegenstander en won met; 21-7 /21-4. En Sabine boekte haar overwinning ook in 2 sets en overrompelde de dame van Bakel met 21-7 /21-1. De eindstand werd daardoor 8-0. Een schitterende overwinning voor Heeze. Heeze staat nu in het klassement van 13 teams op de 6e plaats.

Kom op dinsdag veel calorieën verbranden in de sporthal De Pompenmaker in Heeze van 19.30-21.30 uur. Neem wel Zaalschoenen mee. Rackets kun je lenen. www.bvheeze.nl