Leesclub van A tot Z wint tweede editie van Lektura Literatuurprijs

Leesclub van A tot Z heeft de tweede editie van de Lektura Literatuurprijs gewonnen. De prijs is een initiatief van Kunstsmullen, boekhandel Lektura, bibliotheek Dommeldal en Vrienden van de Bieb.

Foto: Klaas Doornbos (z.d.) 20231016_212655.jpg | Tekst: Klaas Doornbos (2023, 23 oktober) E-mail van Klaas Doornbos: Leesclub van A tot Z wint tweede editie van Lektura Literatuurprijs

Dit jaar namen acht leesclubs in onze gemeente deel aan de wedstrijd. Zij lazen vijf boeken van Nederlandse schrijvers en kozen daar hun favoriet uit. Zij verantwoordden hun keus in een wervende recensie. De jury onder voorzitterschap van Frans Bakermans beoordeelde de inzendingen. Volgens de jury kwam de recensie van leesclub van A tot Z als beste uit de bus.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de thema-avond Taal in de Zwaan. De avond stond in het teken van poëzie, muziek en voordrachtskunst.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292