Lantaarnpaalbanieren sieren de dorpskernen in Heeze en Leende

Vanaf vorige week zijn in Heeze en Leende de lantaarnpalen door Recreatief Heeze-Leende weer voorzien van de kleurrijke banieren. Op de banieren sieren dieren die te herkennen zijn uit de natuur in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp. Te weten, de Schotse hooglander, de ijsvogel en het heideschaap.

‘Zowel in Heeze als in Leende hangen de banieren in de lantaarnpalen en het fleurt het straatbeeld altijd op’, licht Johan Bax, voorzitter van Recreatief Heeze-Leende toe. ‘We heten er de toeristen graag welkom mee in onze mooie gemeente’.

Tevens bracht Recreatief Heeze-Leende vorige maand de vernieuwde toeristenbrochure uit. De nieuwe brochure ligt voor de toeristen klaar en is gratis verkrijgbaar bij de Recreatief Heeze-Leende leden. De brochure voorziet in info voor de toerist voor zijn bezoek aan Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292