Lancering tweede editie van de duurzaamheidskrant

Met enthousiasme kondigt de gemeente de lancering aan van de tweede editie van de Duurzaamheidskrant tijdens de Nationale Klimaatweek.

Bron tekst: Heeze-Leende. (2023aa, november 1). De tweede editie van de Duurzaamheidskrant. Heeze-leende. https://www.heeze-leende.nl/de-tweede-editie-van-de-duurzaamheidskrant

In deze (digitale) krant kun je meer lezen over wat de gemeente doet op het gebied van duurzaamheid. Je vindt informatie over het beleid, de grote en kleine projecten, en de stappen die je zelf kunt zetten.

Voor inwoners die minder digitaal vaardig zijn, willen ze benadrukken dat de Duurzaamheidskrant vanaf volgende week ook fysiek beschikbaar zal zijn. Je kunt een exemplaar inzien in het gemeentehuis en ‘t Perron. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen de kans heeft om op de hoogte te blijven en deel te nemen aan onze duurzame inspanningen.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292