Lachen, zingen en genieten tijdens de Eerste Heezer Biercantus

Op 6 april 2024 staat een primeur gepland in Heeze: de allereerste Heezer Biercantus vindt plaats in ‘t Perron. Het idee werd vorig jaar geboren bij Alex, beheerder van ‘t Perron, en Arjen Snoeijen, eigenaar van organisatiebureau WeCreate.

Foto en tekst aangeboden door door Wecreate en ‘t Perron.

“Na het zien van succesvolle biercantussen in andere dorpen en steden, vonden we dat het tijd was voor Heeze om ook zo’n evenement te organiseren,” legt Alex uit.

De avond belooft een gezellige sfeer aan lange tafels, met gevulde pullen bier en lekkere hapjes. Het zingen van liedjes staat centraal, maar zangtalent is niet vereist.

“We hebben samenwerking gezocht met een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van biercantussen met professionele zangers,” vertelt Arjen. “Na de show hebben we zelfs een afterparty met bekende zanger Danny Canters, dus de derde helft wordt ook gezellig!”

Het evenement wordt geleid door professionele cantusleiders Dennis Smits & Jan van Gestel. Iedere deelnemer ontvangt een tekstboekje, zodat niemand de tekst hoeft te missen.

Zet het alvast in je agenda: Datum: 6 april 2024 Tijd: 20:00 uur Locatie: ‘t Perron, Heeze Entree: € 9,50 (Inclusief zitplaats, Duitse worst, bierballetjes en andere vettigheid.) Entreekaarten zijn verkrijgbaar via de website www.tperron.nl

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via redactie@mijnheeze.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

error: Inhoud is beschermd !!