Jasper Sprengers op zoek naar ervaren pianist voor muzikale samenwerking

De getalenteerde Jasper Sprengers is op zoek naar een ervaren pianist om samen muziek te maken. Met zijn indrukwekkende tenorstem, uitgebreide koorervaring en veelzijdige muzikale voorkeur – variërend van klassiek tot chanson en van jazz tot akoestische pop – is Jasper vastbesloten om een nieuw muzikaal avontuur te starten.

Naast zijn zangtalent heeft Jasper ook ervaring op de cello, wat zijn muzikale veelzijdigheid verder benadrukt. Nu is hij op zoek naar een ervaren pianist om samen te oefenen en aan een gezamenlijk repertoire te werken. Het initiatief begint als een duo, maar Jasper sluit de mogelijkheid niet uit om later andere instrumenten aan het ensemble toe te voegen.

Met een eigen oefenruimte in het centrum van Heeze, voorzien van een piano, biedt Jasper een inspirerende plek voor muzikale creativiteit. Hij nodigt geïnteresseerde pianisten van harte uit om contact met hem op te nemen voor een kennismaking en om de mogelijkheden te bespreken.

Jasper Sprengers is te bereiken via e-mail op jaspersprengers@outlook.com of telefonisch op 06-28360618.

Voor meer informatie over Jasper en zijn muzikale achtergrond, kunt u terecht op zijn website: https://deschoenendoos.nl.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292