Intocht Sinterklaas met aansluitend kindermiddag in ‘t Perron

Op zondag 26 november zal Sinterklaas ons dorp weer met een bezoek vereren. Sinterklaas heeft laten weten dat hij dit jaar samen met zijn pieten rond 13.15 uur aankomt op het Strabrechtplein. Fanfare Sint Nicasius zal Sinterklaas en zijn pieten vanuit hier muzikaal begeleiden naar het gemeentehuisplein alwaar zij om 13.30 uur hopen te arriveren.

Afbeelding van Marjon Besteman via Pixaba | Tekst: Sint Nicolaas Comité Heeze (2023, 12 november) Persbericht: Intocht Sinterklaas met aansluitend kindermiddag in Heeze

Burgemeester Verhoeven en wethouder de Bruijn zullen Sinterklaas van harte welkom heten op het bordes van het gemeentehuis. Uiteraard is iedereen uit Heeze uitgenodigd.

Ook dit jaar zal er weer een Glutenvrije Piet met Sinterklaas naar Heeze komen. Het zou fijn zijn als kinderen die hiervoor in aanmerking komen herkenbaar aanwezig zijn, zodat onze Glutenvrije Piet ze kan herkennen.

Aansluitend is er ’s middags om 14.15 uur een gezellige kindermiddag waarbij alle kinderen van 0 t/m 8 jaar in de gelegenheid worden gesteld om Sinterklaas een handje te komen geven en zij ontvangen dan een cadeautje. Daarnaast is er dan de gelegenheid om foto`s te maken.

Bij binnenkomst ontvangen de kinderen een gekleurd kaartje op basis van leeftijd. Per kleur wordt er omgeroepen om naar Sinterklaas te komen.

Deze kindermiddag is gratis toegankelijk voor alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Jullie zijn allen van harte welkom. Deze feestelijke happening zal plaatsvinden in dorpshuis ‘t Perron, Schoolstraat 48.

Intocht en kindermiddag zijn mede mogelijk gemaakt door de gemeente Heeze-Leende en dankzij enkele sponsoren. Wij zijn hen zeer erkentelijk voor hun financiële bijdrage en medewerking.

Sint Nicolaas Comité Heeze.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292