In Het Weekend Na Sinterklaas: Een Avondvullende Voorstelling Van KNAL

De jaarlijkse traditie van een spetterende toneelvoorstelling in Leende gaat dit jaar onverminderd door. Na maanden van intensieve repetities en voorbereidingen is toneelvereniging KNAL klaar om het publiek te verrassen met een hilarische klucht.

Foto en tekst: Toneelvereniging KNAL

Dit jaar heeft de leescommissie gekozen voor het stuk ‘One for the pot’ van de gerenommeerde auteurs T. Hilton en Ray Cooney, in Nederland beter bekend als ‘Wie van de Drie.’ De regie van deze komische chaos is in handen van de getalenteerde Elies van Doorn.

In ‘Wie van de Drie’ loopt de boel natuurlijk flink in het honderd. Misverstanden stapelen zich op en leiden tot een aaneenschakeling van komische situaties. Een waar feest voor de regisseur en het publiek.

De voorstellingen zullen plaatsvinden op 9, 10 en 13 december in De Schammert in Leende. Kaartjes voor deze onvergetelijke avond vol humor zijn verkrijgbaar voor slechts €12,50 en kunnen online worden gereserveerd via de volgende link: https://knal.webunity.nl/kaartjes/reserveren.

Dit jaar wordt de kaartverkoop uitsluitend online georganiseerd. U kunt veilig en eenvoudig reserveren en betalen via iDeal. Na betaling ontvangt u een bevestigingsmail. Let op, er worden geen kaarten terug genomen, dus zorg ervoor dat u uw reservering nauwkeurig controleert.

KNAL nodigt u uit om te genieten van de voorstelling ‘Wie van de Drie’ op de volgende data en tijden:

  • Zaterdag 9 december om 20.15 uur
  • Zondag 10 december om 14.15 uur (let op: middagvoorstelling)
  • Woensdag 13 december om 20.15 uur

Voor gereserveerde kaarten geldt dat deze op zaterdagmiddag 9 december kunnen worden opgehaald tussen 14:00 en 15:30 in de foyer van Theater De Schammert, gelegen aan de Dorpstraat 59 in Leende. Bij het ophalen van de kaarten, vermeldt u alstublieft de naam waaronder de reservering is geplaatst, de datum van de voorstelling en het aantal kaarten.

Als u toch liever contant betaalt, is er de mogelijkheid om kaarten aan te schaffen op zaterdag 11 november tussen 10:00 en 12:00 in de foyer van Theater De Schammert.

KNAL staat garant voor een avond vol lachen en plezier, dus zorg ervoor dat u uw kaarten snel reserveert en mis deze onvergetelijke voorstelling niet. Wij zien u graag in De Schammert in Leende voor een avond vol vertier!

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292