Het Zorgkwartier: Verkenning van Vaktherapie Muziek bij Leenderhof

Op donderdag 24 januari 2024 nodigen Leenderhof en het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende u uit voor ‘het Zorgkwartier’, een boeiende bijeenkomst gewijd aan Vaktherapie Muziek. De kracht van muziek als therapeutisch middel staat centraal, waarbij emoties, cognitie en fysieke gezondheid worden bevorderd zonder de noodzaak van verbale communicatie.

Afbeelding van NoName_13 via Pixabay | Tekst: Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende

De avond begint met een hartelijk welkom en een ontspannen kopje koffie of thee in Grand Café Leenderhof, Hofpad 2, 5595 EP Leende. Omstreeks 19.15 uur zal de ervaren muziektherapeut, Marco Scheffers, het programma inluiden. De bijeenkomst biedt ruimte voor vragen en interactie, en rondt af om 20.30 uur.

Programma in het kort:

  • Wat: Ontmoetingsbijeenkomst over Vaktherapie Muziek
  • Waar: Grand Café Leenderhof, Hofpad 2, 5595 EP Leende
  • Wanneer: Donderdag 24 januari 2024
  • Tijd: 19.00 – 20.30 uur
  • Voor wie: Mantelzorgers en hun naasten uit de gemeente Heeze-Leende

Muziektherapie is een unieke benadering die muzikale elementen gebruikt om de gezondheid te verbeteren, waarbij de nadruk ligt op de ervaring zelf. Benieuwd naar de impact van muziek op therapie? Kom dan naar deze boeiende presentatie en ontdek meer.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende via steunpuntmantelzorghl@cordaadwelzijn.nl of 040-2265597. U kunt ook contact opnemen met Jeanine Verberne, Coördinator ontmoetingsruimte Leenderhof, Stichting Valkenhof, via jeanine.verberne@valkenhof.nl.

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid op 24 januari a.s. en samen de harmonie van Vaktherapie Muziek te ontdekken.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292