Het Energiecafé met thema “Boerderij van het gas af”

Het Energiecafé is de manier om met dorpsgenoten in contact te komen over actuele thema’s zoals verduurzaming van de woning. Het Energiecafé is voor en door inwoners van onze gemeente. Er wordt steeds per avond een actueel thema gepresenteerd wat dicht bij de inwoners staat, waarbij ze breder worden geïnformeerd over verduurzaming.

Bron tekst: Gemeente Heeze-Leende. (2023, november 16). Het energiecafé met thema “Boerderij van het gas af”.

Het eerstvolgende energiecafé is op donderdag 23 november in ‘t Perron in Heeze en heeft als onderwerp “Oude boerderij van het gas af “. De inloop is vanaf 19:30 uur, het programma start om 20:00 uur.

Bewoner aan het woord

De bewoners van een woonboerderij in Leenderstrijp vonden het belangrijk om hun oude boerderij zo energiezuinig mogelijk te maken. Gedurende het renovatietraject kreeg de boerderij een goed geïsoleerd dak, werd de begane grond voorzien van vloerverwarming en isolatie en kwam er onder andere een lucht- water- en warmtepomp. Ook werden alle ramen voorzien van HR++glas. De bewoner, Jan Reiling, komt vertellen hoe de oude boerderij volledig van het gas af kwam.

Uiteraard is er in het Energiecafé alle ruimte voor vragen en discussie.

Deze avond is gratis en de koffie en thee staat klaar. Aanmelden kan via de website van Opgewekt Heeze-Leende

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via redactie@mijnheeze.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.
Home » Gemeente » Het Energiecafé met thema “Boerderij van het gas af”

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

error: Inhoud is beschermd !!