HEATHGROUNDS, hét deluxe gravelweekend in het zuiden van Nederland

Heb je je ooit afgevraagd hoe jouw perfecte gravelweekend eruit zou zien? Wij ook! Het zou de mooiste eindeloze gravelwegen moeten combineren met een luxe aprés-velo-ervaring.

Tot op de dag van vandaag blinken de meeste gravel evenementen uit door kampvuren, hamburgers en overnachtingen op campings. Perfect als je van georganiseerde avonturen houdt, maar HEATHGROUNDS doet het anders. ‘Wij merken dat veel mensen behoefte hebben aan een ander soort gravelweekend, meer luxe dan het gebruikelijke gravelweekend’, aldus organisatoren Max Van-Leeuwen en Bas vd Heuvel van Il Magistrale Cycling Coffee.

Afbeelding van jotoya via Pixabay | Tekst: Max van Leeuwen

Tijdens HEATHGROUNDS, op 24, 25 en 26 mei 2024, ga je gravelen over de mooiste heide- en bospaden, genieten van goed gezelschap van andere gravel minded rijders, het lekkerste eten, de beste (lokale) bieren/wijnen drinken en opladen in een prachtige luxe accommodatie. Een all-inclusive arrangement waarbij je alleen zelf hoeft te trappen en genieten. Eten, drinken, massage, bike-wash en luxe kamers worden allemaal voor je geregeld.

Je verblijft tijdens HEATHGROUNDS in Hotel Kapellerput aan de rand van Heeze. Kapellerput ligt aan de rand van het gravelparadijs de Strabrechtse heide. Het is niet zomaar een hotel maar een retraite met high-end gastvrijheid en rustig gelegen in een bos.

De insteek is om vermoeide benen te krijgen, maar ook om de geest op te frissen en nieuw leven in te blazen. Er is geen betere manier om een gravelweekend door te brengen!

Wil jij een weekend fietsen in een heerlijk gravelparadijs en genieten van de luxe van prachtig gelegen hotel, boek dan hier je tickets voor HEATHGROUNDS 2024

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via redactie@mijnheeze.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

error: Inhoud is beschermd !!