Gemeente Lanceert ’24 Tips-flyer’ voor Energiebesparing

Binnenkort valt de ’24 tips-flyer’ in je brievenbus, een initiatief van de gemeente Heeze-Leende om iedereen te ondersteunen bij het zetten van eenvoudige stappen naar een energiezuiniger en comfortabeler huis. De handige checklist, samengesteld door lokale energiecoaches, biedt praktische suggesties die direct toepasbaar zijn. Een energiecoach benadrukt: “De 24 tips zijn helder, toegankelijk en voorzien van praktische oplossingen, waardoor elke bewoner zelf met eenvoudige maatregelen aan de slag kan.”

Afbeelding en Tekst: Gemeente Heeze-Leende

Met de voortdurende stijging van energieprijzen wordt het besparen op gas en elektriciteit steeds belangrijker. In 2024 zal de overheid het prijsplafond stopzetten. Deze gemeentelijke besparingscampagne richt zich specifiek op alle inwoners, inclusief huurders.

De 24 tips concentreren zich op gedragsveranderingen in huis, zonder de noodzaak van ingrijpende aanpassingen aan de woning. De informatie is toegankelijk en eenvoudig uitvoerbaar via een overzichtelijke ‘Checklist’. De 24-punts weergave van een woninginterieur illustreert hoe en hoeveel energie in verschillende ruimtes bespaard kan worden. Elke tip wordt vergezeld door een beknopte omschrijving en een indicatief bedrag dat je kunt besparen na implementatie.

Indien je de flyer nog niet hebt ontvangen maar wel nieuwsgierig bent, kun je nu al beginnen met het toepassen van de ’24 Tips om energie te besparen’. Ga naar heeze-leende.nl/energieloket en maak vandaag nog jouw huis energiezuiniger en comfortabeler! De gemeente Heeze-Leende spoort alle inwoners aan om actief deel te nemen aan deze duurzame inspanning en samen bij te dragen aan een energiezuinigere toekomst.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292