Feestelijke receptie en jubileumboek Markeren jubileum Vrouwen van Nu Heeze

Vanmiddag schitterde de grote zaal van ‘t Perron tijdens de feestelijke receptie ter ere van het jubileum van Vrouwen van Nu Heeze. De vrouwen van de vereniging hadden de tafels rijkelijk versierd.

Voorzitter Els van de Laak – Vermeer had de eer om het eerste exemplaar van het jubileumboek te overhandigen aan Burgemeester Paul Verhoeven. Het boek werpt niet alleen een blik terug op de rijke geschiedenis van de vereniging, maar richt zich ook op het hedendaagse karakter van deze actieve vereniging. De totstandkoming van het boek werd mede mogelijk gemaakt door een gulle gift van de gemeente, die daarmee haar waardering en steun aan de vereniging uitdrukte.

Na de receptie werd de feestvreugde voortgezet met een prachtige avond speciaal voor de vrouwen van de vereniging. Een avond vol gezelligheid, muziek en samenzijn om het jubileum op gepaste wijze te vieren.

Foto’s: Britt Eichhorn | Tekst: Joost Heessels

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292