De JND Carnavalskraker komt naar Heeze!

Op zondag 4 februari komt er een unieke samenwerking naar het Kraaiennest, namelijk de Radio JND Carnavalskraker! Deze fantastische middag staat bol van de artiesten die een gooi doen naar de Carnavalskraker 2024. Onder andere Heddewellus, Duo Knotsgek, Altijd Larsstig & Rob Gas D’rop en de Dorini’s zullen hun opwachting maken en ook niemand minder dan de Alpenzusjes zullen erbij zijn.

Tekst en afbeelding: De Kraaienvangers

Natuurlijk mag jij mee bepalen wie de winnaar wordt van deze grandioze aftrap van carnaval. De middag begint om 14:00 en de hele dag zullen verschillende carnavalsnummers de revue passeren, bij deze grote finale van de Carnavalskraker. Wil jij mee bepalen welk nummer er wint? Vergeet dan niet te stemmen via www.jndcarnavalskraker.nl.

De toegang is helemaal gratis, dus kom samen gezellig opwarmen voor carnaval in het Kraaiennest achter het gemeentehuis!

Tot nu toe zijn de volgende 24(!) namen definitief bevestigd voor 4 februari:

De Pintermannen,

Wilfried Wildschwein

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292