Concert met een Dubbel Gouden Randje!

Fanfare St Nicasius organiseert op zondag 10 december 2023 het concert met een gouden randje. Met dit concert worden de echtparen uit Heeze die het afgelopen jaar hun 50 ,60 of zelfs 65 jarig jarig huwelijk vierden extra in het zonnetje gezet.

Alle geledingen van de fanfare verzorgen een populair gevarieerd programma waarin ritmiek en klank mooi samen komen. Elk jaar krijgt de fanfare van het aanwezige publiek de nodige complimenten en opmerkingen als ‘ik wist niet dat een fanfare en slagwerkgroep zo veelzijdig en eigentijds kan klinken’. Voor die uitdaging gaan ze dit jaar natuurlijk ook weer !

Naast de jubilerende paren is er echter dit jaar nog een gouden randje waar aandacht voor zal zijn. In 2024 viert de fanfare haar 100 jarig jubileum. In de door heel Heeze verspreide flyer kunt u zien wat er allemaal staat te gebeuren.

Op deze middag zal het jubileumbier dat de fanfare ism brouwerij Rufus uit Heeze heeft ontwikkeld gelanceerd worden. Een gouden jubileum starten met een goudgeel bier in een zaal vol gouden paren. Hoe goud wil je het hebben?

Echtparen die geen uitnodiging hebben ontvangen, of zich nog niet hebben aangemeld kunnen dit doen via secretariaat@fanfareheeze.nl, .

Naast de jubilerende bruidsparen zijn uiteraard ook alle andere belangstellenden van harte welkom.

Het concert begint om 14.00 en vindt plaats in dorpshuis ’t Perron. De entree is gratis.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292