Breisessies in de Bibliotheek ter ere van Warmetruiendag

In Bibliotheek Dommeldal worden deze januari de breinaalden en haakpennen tevoorschijn gehaald voor twee gezellige breisessies. Een groep enthousiaste breiers, momenteel bestaande uit vier vrouwen, komt samen om zich voor te bereiden op Warmetruiendag op 2 februari 2024. Belangrijk om te benadrukken: mannen zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze creatieve bijeenkomst.

Afbeelding van TK McLean via Pixabay | Tekst: Bibliotheek Dommeldal

Sinds 2007 staat Warmetruiendag in het teken van bewust energiegebruik. De Klimaatbond roept op om op deze dag de thermostaat één of twee graden lager te zetten dan normaal. Door simpelweg een trui aan te trekken, blijf je warm en lever je een bijdrage aan de vermindering van CO2-uitstoot. Een kleine daad met een groots effect op het milieu.

Tijdens het breien worden deelnemers uitgenodigd om hun gedachten over klimaatkwesties te delen. Het is tevens een uitgelezen kans om elkaars haak- of breiwerk te bewonderen. Dus, pak je eigen breiproject en voeg je gezellig bij ons. Heb je vragen over een patroon of techniek? Geen zorgen, we zijn ervaren handwerkers, en samen vinden we altijd een oplossing! Kom langs, brei mee, en maak een warm gebaar voor het klimaat.

11 januari 2024, 14:00:00 – 16:00 & 24 januari 2024, 18:30:00 – 20:00 – Bibliotheek in ‘t Perron

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292