Barbie – Een Perfect Avondje Uit

In Barbieland lijkt alles perfect, behalve als je een existentiële crisis doormaakt, of als je toevallig een Ken bent. Barbie, de eigenzinnige barbiepop, wordt verbannen uit deze perfecte wereld vanwege haar unieke imperfecties en excentriciteit. Vastbesloten om haar eigen plek in de wereld te vinden, begint ze een avontuurlijke reis door de echte wereld. Deze reis belooft niet alleen hilarische situaties maar ook bijzondere inzichten.

Afbeelding van Wolfgang Eckert via Pixabay | tekst verkregen door ‘t Perro

“Barbie” is een film geregisseerd en geschreven door de voor een Oscar genomineerde Greta Gerwig. De hoofdrollen worden vertolkt door niemand minder dan de getalenteerde Margot Robbie en Ryan Gosling, beiden eveneens genomineerd voor de felbegeerde Oscar.

Kom deze film zien op vrijdag 19 januari om 20:00 uur in de theaterzaal, voor slechts €5,00 per kaartje. Deze zijn te koop op de website van ‘t Perron of aan de bar.

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp

Share:

Heb je een foutje gespot in onze tekst? We waarderen je feedback! Neem gerust contact op met de redactie via info@redactie.nl. Samen streven we naar de best mogelijke content.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292